Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • SCHOONHEIDSSALON

Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118684
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Welzijn


Deze ideale familiezaak bestaande sinds 10 jaar is gelegen op een belangrijke commerciële laan.

De oppervlakte van 250 m² is vernieuwd en ingericht met elegantie en efficiëntie met:
- een op maat gemaakte toonbank
- Software MERCATOR met bestand van 5000 klanten
- 8 zonnecabines
- 3 behandelkamers
- een keuken
- een nagel studio
- een cabine voor het bleken van tanden
- videobewakening
- airco
- 2 grote plasma TV's

Er is de mogelijkheid tot uitbreiding via de grote tuin en veranda.

Het personeel kan behouden worden.

Een opvolging is voorzien gedurende 1 tot 2 maanden.


Prijs : 98 500 € voor 100% van de aandelen Prijs op aanvraag. Mooi cliënteel BVBA met kapitaal 50 000 €.

Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°1 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°2 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°3 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°4 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°5 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°6 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°7 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°8 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°9 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°10 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°11 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°12 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°13 Voor 100 % van de aandelen over te nemen schoonheidssalon te Brussel in standingvolle wijk Brussel Hoofdstad n°14

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL