Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Overname van confisseriezaak en fotozaak te Antwerpen

Overname van confisseriezaak en fotozaak te Antwerpen


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°150641
Regio : Antwerpen
Sector : Onderneming, KMO, MKB


Confisserie winkel, doopsuiker, pralines ,feestballons, enz uitstekend gelegen in het centrum van een belangrijke deelgemeente van Antwerpen.

Het is een gekende zaak sinds jaren met veel potentieel.

De zaak heeft een winkelruimte van 100m² met veel meters uitstalruimte. Het is gelegen in het begin van een goede winkelstraat. Het is een eenmanszaak met zin voor mooi detail.

De winkel kan aangekocht worden of gehuurd aan zeer lage instaphuur om starter mogelijkheid te geven om te groeien.

De 2de zaak is gelegen in dezelfde straat: studio-en schoolfotografie met eigen labo.

De oppervlakte bedraagt 120m². De zaak heeft een lage huurprijs. Er is veel uitstalruimte.


Prijs : BVBA OVER TE NEMEN WEGENS PENSIONERING Huurprijzen bij eerste gesprek

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Antwerpen

FR
NL