Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • TUINONTWERP MET TOTAAL CONCEPT EN EXCLUSIEF GEBOUW

Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109745
Regio : Locatie niet gespecificeerd
Sector : Bloemenzaak, tuin, dierenspeciaalzaak


Centrale ligging tussen Brabant en Limburg in onmiddellijke omgeving van belangrijke verbindingswegen. In een eiland van groen, worden exclusieve tuinmeubelen voorgesteld met totaal outdoor leefruimte concept aangeboden. De tuinarchitect blijft ter beschikking. Mooi gevuld orderboek is garantie van dit unieke aanbod. Polyvalent modern gebouw, perfecte afgewerkte woonst, mooie tuinen worden samen aangeboden maar zijn optioneel kunnen ook omgevormd worden voor vrije beroepen, exclusief en goed gelegen kantoren.


Prijs : Fonds 300 000 € Gebouw 1 850 000 €

Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België Locatie niet gespecificeerd n°1 Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België Locatie niet gespecificeerd n°2 Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België Locatie niet gespecificeerd n°3 Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België Locatie niet gespecificeerd n°4 Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België Locatie niet gespecificeerd n°5 Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België Locatie niet gespecificeerd n°6 Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België Locatie niet gespecificeerd n°7 Over te nemen met of zonder exclusief gebouw tuinontwerp met totaal concept regio Brabant-Limburg centraal België Locatie niet gespecificeerd n°8

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Locatie niet gespecificeerd

FR
NL