Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • KAPSALON POLYVALENT HANDELSPAND

Over te nemen kapsalon - polyvant handelspand gelegen in winkelstraat te Turnhout


Verwijzing n°109678
Regio : Antwerpen
Sector : Wellness, kapper, fitness, body


Mooie zaak voornamelijk mannen +/- 60 % waarvan +/- 40 % vrouwen. Tijdloze inrichting 6 kaptafels, 5 wasbakken totale oppervlakte +/- 100 m². Gevarieerd cliënteel. Zeer mooie woonst met airco ruime living, keuken, 2 slaapkamers, grote badkamer, mooi zonneterras zuid gericht gelegen op verdieping. Binnenkoer op gelijkvloers +/- 90 m². Bewoonbare oppervl. +/- 240 m². Ruime parkeermogelijheden.


Prijs : Fonds 374 000 €

Over te nemen kapsalon - polyvant handelspand gelegen in winkelstraat te Turnhout Antwerpen n°1 Over te nemen kapsalon - polyvant handelspand gelegen in winkelstraat te Turnhout Antwerpen n°2
Over te nemen kapsalon - polyvant handelspand gelegen in winkelstraat te Turnhout Antwerpen n°3 Over te nemen kapsalon - polyvant handelspand gelegen in winkelstraat te Turnhout Antwerpen n°4
Over te nemen kapsalon - polyvant handelspand gelegen in winkelstraat te Turnhout Antwerpen n°5

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Antwerpen

FR
NL