Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • LINGERIEZAAK

Lingeriezaak in Vlaams-Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109887
Regio : Vlaams Brabant
Sector : Kleding-schoenen & aanverwanten


Deze zaak is gelegen in het hart van een commercieel centrum met een erg goede ligging. Sinds meer dan 27 jaar wordt deze zaak met succes uitgebaat met een goed resultaat. Het is vanzelfsprekend dat er een groot klantenportefeuille is met een trouw cliënteel.

Deze mooie lingeriezaak biedt ook badmode en nachtkleding aan. De zaak verkoopt de betere lingerie merken.

De winkel van 50 m² is mooi ingericht en heeft een opslagruimte van 20 m². Boven is er een appartement van 60 m² met mogelijks een aparte ingang. De bovenliggende verdiepingen hebben een oppervlakte van 35 m².

Het geheel mag ook gezien worden als opbrengsteigendom.


Prijs : Het totaal wordt aangeboden onder de vorm van overname BVBA: 750.000 € gebouw en 150.000 € handelfonds

Lingeriezaak in Vlaams-Brabant Vlaams Brabant n°1 Lingeriezaak in Vlaams-Brabant Vlaams Brabant n°2

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Vlaams brabant

FR
NL