Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Kleine restauratie - shop - traiteur - BIO concept over te nemen in Brussel

Kleine restauratie - shop - traiteur - BIO concept over te nemen in Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118982
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Restauratie


Deze zaak is strategisch gelegen dichtbij Sablon en een administratieve wijk.

De zaak van 100m² is volledig herbouwd in 2 delen waarvan een multifunctionele koude kamer.

Het is volledig uitgeruste en bemeubeld met originele en efficiënte smaak.

De zaak bevat een uitgeruste toog, tactile kassa, koffiemachine, 2 digitale weegschalen, koude vitrine, 2 soepketels, fruitsapmachine, grote frigo met 2 deuren, 2 moderne tafels in massief exotisch hout, led, video TS.

De huur is zeer redelijk gezien de moderne wijk.

Overlating wegens overlijden van één van de 2 partners.


Prijs : 58 000 € voor 100% van de aandelen Mogelijke uitbreiding van diensten te ontdekken bij begeleiding verzekerd door koppel gedurende 4-6 weken.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL