Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Foodtruck specialiteit voor Hamburgers te Waals-Brabant

Foodtruck specialiteit voor Hamburgers te Waals-Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°119526
Regio : Waals Brabant
Sector : Broodjeszaak, frituur, snack


Dit uitstekende bedrijf in volle ontwikkeling exploiteert een prachtig concept
en profiteert van een zeer goede locatie.

Het is gelegen op een parkeerplaats met een bekende supermarkt en net naast de rijksweg.

Aanhangwagen merk NIEUWADOW volledig uitgerust met professionele uitrusting in perfecte staat, toonbank met gekoelde display, efficiënte warme en koude lijnen.

Mooi welvarend en gediversifieerd cliënteel dat dankzij de kwaliteit van de grondstoffen, de bereidingen van de specialiteiten en de communicatie een aanzienlijke omzet genereert.

Meer dan twintig soorten hamburgers, waaronder vegetarisch.

Kennisoverdracht en management kan door de manager worden verzorgd.

Overplaatsing wegens terugkeer naar het oorspronkelijke beroep van de manager.


Prijs : 55 000 € voor 100% van de aandelen

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL