Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • FAMILIALE TRADITIONELE KRANTENZAAK

Familiaal en traditioneel krantenzaak over te nemen in Waals-Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118611
Regio : Waals Brabant
Sector : Pers, krantenzaak, copy, tabak


Deze gerenomeerde zaak bestaande sinds 1970 is gelegen op het kruispunt met belangrijke wegen en zonder concurrentie.

De oppervlakte van de zaak bedraagt 170m² met gelijkvloers en kelder die recent werd gebouwd met dubbelglas en beveiliging.

De zaak bevat:
- een dominant toog volledig uitgerust
- 3 frigo's voor drank
- plaats voor sportieve weddenschappen
- een kast voor sigaren
- airco
- ventilatie
- nieuw led

Er zijn vaste perspectieven voor het gebruik van de heel confortabele kelder: uitbreiding van aangeboden producten en diensten.

De zaak heeft een vast en trouw cliënteel van vergrote regio en heeft ook teruggewonnen cliënteel.


Prijs : 160 000 € voor 100% van de aandelen Bespreekbaar Overlating wegens gezondheidsreden. Familie verzekerd opvolging voor 2-6 weken.

Familiaal en traditioneel krantenzaak over te nemen in Waals-Brabant Waals Brabant n°1 Familiaal en traditioneel krantenzaak over te nemen in Waals-Brabant Waals Brabant n°2 Familiaal en traditioneel krantenzaak over te nemen in Waals-Brabant Waals Brabant n°3 Familiaal en traditioneel krantenzaak over te nemen in Waals-Brabant Waals Brabant n°4 Familiaal en traditioneel krantenzaak over te nemen in Waals-Brabant Waals Brabant n°5

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL