Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Voor 100 % van de aandelen over te nemen droogkuis te Waals-Brabant

Voor 100 % van de aandelen over te nemen droogkuis te Waals-Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°119069
Regio : Waals Brabant
Sector : Schoonmaak wasserij droogkuis


Dit uitstekend familiebedrijf bestaande sinds meer dan 22 jaar is strategisch gelegen in het midden van een traditionele winkelcentrum zonder concurrentie.

Het is volledig uitgerust met: machine Multimatic,3 professionele strijkplanken, transportbanden met 750 kleerhangers, waterverzachter, 2 wasmachines met droogtrommel.

De zaak heeft een trouw en regelmatig cliënteel zoals particulieren, hotels, restaurant, gemeente.

Er is mogelijkheid tot uitbreiding van diensten zoals tapijt, suede reiningen en herstellingen.

Begeleiging is verzekerd volgens akkoord.


Prijs : 164 000 € voor 100% van de aandelen Lage huur aanzien comfort en ligging.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL