Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Vennootschap gespecialiseerd in het verhuren voor weekends en vakantes van villa's en appartementen over te nemen

Vennootschap gespecialiseerd in het verhuren voor weekends en vakantes van villa's en appartementen over te nemen


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°150179
Regio : West-Vlaanderen
Sector : Hotel, reisbureau, camping


Vennootschap gespecialiseerd in het verhuren voor weekends en vakanties van villa’s en appartementen voor derden op korte termijn gedurende het volledige jaar.

Er is een eigen website met reserveringskalender die in twee richtingen gelinkt is aan reserveringssites zoals Booking.comn, AirBNB, zodat 1 persoon makkelijk ± 25 appartementen in portefeuille kan nemen.

De core- business is full service wat betekent, boeking, ontvangst gasten, opvolging schoonmaak, dienst bedlinnen en handdoeken. Dit proces en de opvolging verloopt volledig automatisch en digitaal via verschillende softwareprogramma's.

Deze vorm van verhuren wordt door geen enkel verhuur kantoor aangeboden tenzij in de vakantie periodes, zodoende zijn is nog ruime groeipotentieel.

Wekelijks komen er aanvragen binnen om appartementen in portefeuille te nemen voor verhuur.
Het kantoor ontvangt voor zijn werk een ruime marge op het verhuurbedrag.

Ideaal voor potentiele kandidaat overnemer die een activiteit zoekt om te starten in bijberoep en op termijn door te groeien naar Full time activiteit.

Kantoor wordt nu gehuurd nabij de kust en kan indien gewenst verder gehuurd worden, activiteit is eveneens makkelijk verplaatsbaar.

Overnemer bij voorkeur woonachtig in de nabijheid van de kust.

Voor meer informatie gelieve ons kantoor te contacteren. Vraagprijs 25.000 euro met earn out op 5 jaar.


Prijs : Voor meer informatie gelieve ons kantoor te contacteren. Vraagprijs 25.000 euro met earn out op 5 jaar.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

West-vlaanderen

FR
NL