Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Traditioneel taxibedrijf over te nemen in Brussel

Traditioneel taxibedrijf over te nemen in Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118636
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Transport, logistiek, auto


Deze familiale zaak bestaat sinds 41 jaar.

Door de evolutie van diensten, cliënteel en omzet werd 2de BVBA overgenomen die ook licenties heeft.

Het cliënteel bestaat uit bedrijven en meer en meer particulieren.

Momenteel 19 nieuwe wagens in zeer goede staat met telkens technische fiche van regelmatig onderhoud.

Er is een belangrijk uitbreidingspotentieel van diensten.

Koopoptie huis van 160 m² met 4 kamers, 2 badkamers, uitgeruste keuken, salon, 3 balkonnen-terrassen, parking met 20 plaatsen en beveiligd terrein met alarm. Een totale oppervlakte van 750 m².


Prijs : 425 000 € voor 100% van de aandelen Overlating wegens pensioen. Begeleiding verzekerd door koppel gedurende 6-8 weken. BVBA's zonder schulden en volledig volstort kapitaal.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL