Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Te koop Parenclub

Te koop Parenclub


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°119327
Regio : Henegouwen
Sector : Onderneming, KMO, MKB


Ontdek een buitengewone kans op een idyllische locatie, verscholen in een rustige omgeving, met gemakkelijke toegang en een aanzienlijk voordeel: uw eigen privéparkeerplaats

Welkom in deze prestigieuze club, die al meer dan een decennium bloeit en daarmee een ware institutie in de regio is geworden.

Een van de sleutels tot ons succes ligt in onze trouwe klantenkring, die voortdurend groeit.

Leden en klanten blijven terugkomen en getuigen van de kwaliteit van ons aanbod en de unieke sfeer die we hebben gecreëerd.

Uitzonderlijke winstgevendheid, waardoor dit bedrijf een waardevolle investering is.

Bovendien biedt de woning op niveau 1 een onschatbare gemak voor eigenaren of beheerders.
Stel je voor om te wonen of te werken op deze droomlocatie!

De verkoop van deze club, gemotiveerd door de pensionering van de huidige eigenaar,
vertegenwoordigt een unieke kans.

Mis niet de gelegenheid om de touwtjes in handen te nemen van dit welvarende juweel en de geschiedenis van succes voort te zetten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit buitengewone aanbod en begin uw avontuur in de opwindende wereld van deze succesvolle club.


Prijs : In volledige eigendom 485 000 €

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Henegouwen

FR
NL