Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Te koop B&B met vakantiehuis te Luik

Te koop B&B met vakantiehuis te Luik


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°119736
Regio : Provincie Luik
Sector : Hotel, reisbureau, camping


Unieke kans in het hart van Luik!

Dit bedrijf is opgericht in 2009 en bevindt zich in een familiegebouw dat al vele jaren in ons bezit is.

De accommodatie bestaat uit twee comfortabele kamers en een vakantiehuis met een kitchenette voor een complete ervaring.

Elke kamer heeft een eigen privébadkamer voor het comfort van onze gasten.

De verkoop vindt plaats in het kader van het welverdiende pensioen van de exploitante, waardoor er een unieke gelegenheid ontstaat om een hoogwaardige accommodatie in het stadscentrum te verwerven.

Mooie groene oases met een binnenplaats en een tuintje op de begane grond, op de tweede verdieping een groot terras (21m2) met prachtig uitzicht.

Gelegen in een rustige woonwijk, op een steenworp van twee parken, een internationaal atletiekcentrum en een groot ziekenhuis...

Met een Booking.com-beoordelingsscore van 9,3/10 heeft dit bedrijf zijn klanttevredenheid al bewezen.

"Een mix van toeristische en zakelijke gasten die het hele jaar door de kamers boeken."


Prijs : In volledige eigendom 440 000 €

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Provincie luik

FR
NL