Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Te koop banden centrale te Gent

Te koop banden centrale te Gent


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°150236
Regio : Oost-Vlaanderen
Sector : Transport, logistiek, auto


Over te nemen wegens medische redenen.Zeer goed gelegen, goed draaiende en mooi uitgeruste banden centrale over te nemen in centrum Gent, gelegen aan de N40 met specialisatie in grote velgmaten, 19”, 20 “ en 21”.
De compleet uitgeruste werkplaats omvat o.a. 2 nieuwe machines om de banden te verwijderen, extra balanceermachine, groot debiet compressor, airco afvulmachine, en alle benodigdheden om banden, velgen te vervangen.1 bandenmachine duquesne optifit en 1 balanceer machine. + 1 reserve balanceermachine.gelegen net aan de rand van de lez,

Nieuwe volautomatische aircotoestel van robinair. 1 jaar oud
Er is een ruime wachtruimte voor de klanten met onder meer gratis koffie.
Een ruim magazijn voor nieuwe als winter banden te stockeren.

Ruime parking voor de deur en gebruik van extra garage voor de uitbater.
Huurprijs gebouw (+/- 140m2) 550 euro, dit is een zeer lage huurprijs voor centrum Gent.Zaak wordt overgelaten wegens medische redenen, bij interesse graag dringend contact nemen aub.


Prijs : Fonds 97 000 € (materiaal all inn) + stock.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Oost-vlaanderen

FR
NL