Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Taverne - bar ambiance café gelegen centrum Wavre

Taverne - bar ambiance café gelegen centrum Wavre


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°119570
Regio : Waals Brabant
Sector : Herberg, brasserie, tearoom


BUITENKANS


Bekende bar met een modern en gerenoveerd interieur in zeer goede staat met een grote semi-open professionele keuken en opslagruimte.
Capaciteit binnen +/- 30 zitplaatsen.

Prachtig overdekt en verwarmd terras met 36 zitplaatsen + 60 onoverdekte zitplaatsen.

2 in-/uitgangen in de handel (in de normen brandweer, elektriciteit, gas).
Er worden veel concerten en evenementen georganiseerd met grote trouwe gemeenschap.

Zeer gezond bedrijf alles inclusief apparatuur.


Mogelijkheid om de eerste weken / maanden begeleid te worden door de managers om vertrouwd te raken met de klanten en de verschillende recepten en menu te leren kennen.

Huur 1000€ + kosten


Prijs : Fonds 180 000 €

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL