Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi

Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118780
Regio : Henegouwen
Sector : Restauratie


Zaak in perfecte staat met zeer belangrijke zichtbaarheid dankzij de ligging op de hoek van grote verkeersassen en met een zicht op het bos. Gelegen in centrum en op de markt (elke zondag). Dus een groter potentieel met dus ook een groter maandelijks inkomen.

Het gebouw heeft 3 kastrale nummers, dus kan het verdeeld worden in 3 zaken. Dit kan een maandelijkse huuropbrengst garanderen.

Oppervlakte 180m² en 150 m² kelder, kan volledig heringericht worden. Bevat een waardige restaurant keuken, koelkamer, koeltoog 7m, koffiemachine, professionele convectieoven met 6 verdiepingen voor het bakken van 60 stokbroodjes van 27 cm in één keer, professionele afwasmachine 30 en 60 seconden, fornuis 6 branders, 5 m lange afzuigkap, machine voor ijsblokjes, 4 diepvriezers, koeltafel 2m x 2, kleine professionele convectieoven voor 15 stokbroodjes van 27cm,talrijke inox tafels 2m x 1, nog andere electro toestellen. Totale waarde van meer dan 35.000 €. Commerciële ruimte werd 4 jaar geleden vernieuwd.

Ideaal voor koppel.

Kwaliteitsvolle reputatie, trouw cliënteel zelfs tijdens schoolvakantie's.

Huisgemaakte artisanale schotels.

Omzet +- 98.000 €.

Personeel: 2.

Kom ter plaatse zien!


Prijs : In volledige eigendom 260 000 €

Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°1 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°2 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°3 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°4 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°5 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°6 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°7 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°8 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°9 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°10 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°11 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°12 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°13 Snack, kleine restauratie, tearoom over te nemen in Charleroi Henegouwen n°14

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Henegouwen

FR
NL