Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Sauna-beauty center - welness over te nemen in Oost-Vlaanderen regio Gent

Sauna-beauty center - welness over te nemen in Oost-Vlaanderen regio Gent


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°110032
Regio : Oost-Vlaanderen
Sector : Welzijn


Deze sauna-beauty center bestaande sinds 2007 is gelegen aan een grote invalsweg.

De modern ingerichte zaak bestaat uit:

1. Een volledig ingericht wellness-centrum met eetgelegenheid en keuken. Er is een capaciteit van 20 personen. Dit gedeelte bestaat uit ontvangstruimte, bar, wc, kleedruimte, droge sauna, stoomcabine, jacuzzi, binnenzwembad, verfrissingsruimte, relaxruimte, doucheruimte, bemeubelde keuken, aparte technische ruimte voor installaties en technieken.

2. Een volledig ingericht schoonheidsinstituut met 3 cabines (2 duo-cabines en 1 single cabine), doucheruimte, voorbereidings - en stockageruimte, nagelstudio, wc, enz. Mogelijke uitbreiding naar extra cabines. Airco in alle cabines + nagelstudio. Jarenlange samenwerking met merk Babor.

3. Een ingerichte en volledig afgesloten tuin met houten zonneterras die bereikbaar is vanuit wellnessgedeelte. Er zijn 4 ligbedden, 2 dubbele hangmatten, fontein, enz.

4. Privé parking vooraan de zaak + vlotte openbare parkeergelegenheid langsheen beide zijden van de weg

Uitbreidingsmogelijkheid: Op de eerste verdieping bevindt zich nog een grote ruimte die huidig gebruikt wordt als stockage-ruimte, maar perfect kan ingericht worden voor verdere uitbreiding van het schoonheidsinstituut, of eventueel als appartement.

De zaak heeft een ruim klantenbestand dat gegroeid is doorheen de jaren (> 5000 klanten) en werkt reeds geruime tijd samen met de meeste grote spelers die belevingsbonnen aanbieden via verschillende concepten en verdelingskanalen (Bongo, Vivabox - Wonderbox, Cadeaubox, Social Deal, Groupon). De zaak werkt ook actief samen met populaire magazine waaronder Flair.

De professionele website van de zaak kan volledig zelfstandig beheerd worden.

Er zijn 2 personeelsleden: beiden uit dienst op datum van ondertekening.

Optioneel: appartement


Prijs : In volledige eigendom 399 000 € 'huurkoop' onderneming eveneens tot de mogelijkheden

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Oost-vlaanderen

FR
NL