Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen

Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109857
Regio : Antwerpen
Sector : Restauratie


Deze nieuwe Pizzeria is uitermate goed gelegen langs een voornamelijke doorgangsweg.

De zaak is degelijk ingericht.

Deze activiteit heeft een mooi zakencijfer op vier maanden van ongeveer 34 000 €. Momenteel is het enkel open op vrijdag- , zaterdag- en zondagavond.

De zaak is instapklaar.

De huurprijs bedraagt 800 € per maand zonder vaste kosten.

Momenteel is er flexibel personeel en interims.


Prijs : Fonds 37 500 € Mogelijkheid Gebouw Prijs bespreekbaar.

Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°1 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°2 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°3 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°4 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°5 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°6 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°7 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°8 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°9 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°10 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°11 Pizzeria over te nemen gelegen te Antwerpen-Kempen Antwerpen n°12

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Antwerpen

FR
NL