Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Over te nemen Foodtruck

Over te nemen Foodtruck


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°150246
Regio : Oost-Vlaanderen
Sector : Broodjeszaak, frituur, snack


Jong en dynamische catering/foodtruck bedrijf over te nemen.

Boppinburgers is een jong en dynamisch bedrijf bestaande uit een hippe foodtruck ( airstream model) en bijhorende ISUZU pick up.
De foodtruck is uitgerust met 4 frigo’s, 2 bakplaten, oven, afwasbak en spoeltafel. Er is nog plaats voor een dranken automaat of extra koelkast.
Op heden worden er 15 verschillende soorten burgers aangeboden waaronder ook enkele vegetarische burgers.
Voor covid in hoofdberoep gerund. Op vandaag wordt dit bedrijf gerund in bijberoep.
Ruim en vast klantenbestand, ( orderboek staat nog vol tot juli 2022) ruime naambekendheid, veel private feesten en events.
Foodtruck is overal inzetbaar daar hij slechts 1 stopcontact nodig heeft om te werken. De bakplaten werken op gas, enkel stroom nodig voor de oven en koeling, daardoor ook inzetbaar op events.
Vorig jaar de prijs gewonnen: Beste foodtruck van de lage landen.


Er is eveneens een Pick Up truck ISUZU in de overname inbegrepen. Heel mooie wagen met extra ruimte om goederen mee te nemen. De truck biedt ruimte aan 4 inzittenden en is ingeschreven als lichte vracht waardoor heel lage rijtaks.
Wagen en Foodtruck zijn slechts 6 jaar oud. Wordt verkocht wegens privéomstandigheden.
voor meer inlichtingen gelieve ons te contacteren.


Prijs : Fonds 108 000 €

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Oost-vlaanderen

FR
NL