Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Kleinhandel in groenten en fruit over te nemen in Oost-Vlaanderen

Kleinhandel in groenten en fruit over te nemen in Oost-Vlaanderen


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109949
Regio : Oost-Vlaanderen
Sector : Voeding, zuivel, groenten fruit


Deze goeddraaiende moderne handel in groenten en fruit is gelegen naast één van de drukste invalswegen in Oost-Vlaanderen.

De omzet bedraagt 475.000 €

Woonst in inbegrepen namelijk een een volwaardige woning naast de zaak welke is doorgetrokken boven de gehele zaak en boven is uitgebreid naar een woonst met de oppervlakte groter dan de gemiddelde woning.

De oppervlakte van het gedeelte boven de zaak bedraagt 200m2 met nog een hele zolder welke kan omgebouwd worden naar appartement met dezelfde oppervlakte.


Prijs : In volledige eigendom 425 000 € Aankoop mogelijk en prijs overeen te komen.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Oost-vlaanderen

FR
NL