Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Kleine restauratie - broodjeszaak - pannekoeken over te nemen in Waals-Brabant

Kleine restauratie - broodjeszaak - pannekoeken over te nemen in Waals-Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118839
Regio : Waals Brabant
Sector : Restauratie


Uitstekende zaak bestaande sinds 40 jaar die gelegen is in een winkelcentrum in centrum van stad met grote gratis parking.

Concept van brede diensten + 360 toog origineel en praktisch.

Volledige uitrusting bestaande uit:
- 6 frigo's
- 3 saladettes
- 3 panini machines
- 1 oven
- 1 microgolfoven
- Mr Crock
- afwasmachine
- koffiemachine

Er zijn 40 zitplaatsen.

Er is een opslagplaats in de kelder.

De zaak heeft een vast en trouw cliënteel dankzij de kwaliteit van de specialiteiten en social media.


Prijs : 35 000 € voor 100% van de aandelen Gezonde BVBA zonder schulden met volledig volstort kapitaal. Overlating wegens familiale reden. Opvolging gedurende 3-4 weken.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL