Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Glashandel verkoop en plaatsen van Als en PVC ramen en deuren gelegen Vlaamse rand van Brussel aan zeer drukke verbindingsweg

Glashandel verkoop en plaatsen van Als en PVC ramen en deuren gelegen Vlaamse rand van Brussel aan zeer drukke verbindingsweg


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°150279
Regio : Locatie niet gespecificeerd
Sector : Onderneming, KMO, MKB


Zeer gerenommeerde glashandel in de regio, het bedrijf werd opgericht in 1946 en is gespecialiseerd in ramen, balustrades en interieur ( glazen - en douchedeuren en douchewanden )
Uitgebreid cliënteel waarvan ongeveer 80 % particulieren die eigen renovatieprojecten beheren overige architecten en interieurarchitecten.
Recent bedrijfsvoertuig volledig uitgerust en met alle materialen in zeer goede staat.
Het commerciële pand is een onderdeel van de vennootschap gebouwd in 1996 en met een recent geschatte waarde van 475,000 €. Gelegen op een terrein van 8,5 are en 200 m2 bebouwd in drie bouwlagen bestaande uit winkel, kantoor en magazijnruimte op niveau 1 en 2 is opslagruimte voorzien.
De waarde van het eigen vermogen met een geactualiseerde waarde van het gebouw bedraagt 636,000 €.

Reden van verkoop : geen opvolging


Prijs : 550 000 € voor 100% van de aandelen De waarde van het eigen vermogen met een geactualiseerde waarde van het gebouw bedraagt 636,000 €.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Locatie niet gespecificeerd

FR
NL