Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Gespecialiseerde traiteur over te nemen in regio Zuid Namen

Gespecialiseerde traiteur over te nemen in regio Zuid Namen


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118811
Regio : Provincie Namen
Sector : Beenhouwerij, vis, kip, traiteur, delicatessen


De zaak is heel goed uitgerust (3 camionettes, 3 aanhangwagens koelcellen, 3 aanhangwagens voor braden, charcuteriemateriaal, grote koelcel, enz) voor een doelgericht en zeer gevraagde activiteit met trouw cliënteel.

Deze traiteurdienst kan tot 4 banketten verzekeren tergelijkertijd voor 25 tot 3000 personen.

Het is ideaal voor een koppel.

Speciale zalen en andere van Brussel tot Aarlen.

De omzet bedraagt ongeveer 300.000 €.

Personeel: 2+1 in extra

Mooie rentabiliteit.


Prijs : Fonds 345 000 €

Gespecialiseerde traiteur over te nemen in regio Zuid Namen Provincie Namen n°1 Gespecialiseerde traiteur over te nemen in regio Zuid Namen Provincie Namen n°2

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Provincie namen

FR
NL