Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Gereputeerd gemengd kapsalon over te nemen in Waals-Brabant

Gereputeerd gemengd kapsalon over te nemen in Waals-Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118710
Regio : Waals Brabant
Sector : Kapper


Deze zaak ideaal beheerd door een koppel sinds meer dan 34 jaar is gelegen in het centrum van de stad in een belangrijke winkelstraat.

De oppervlakte van 70m² werd recentelijk modern vernieuwd met alle confort.

Het gelijkvloers bestaat uit:
- 6 kapstoelen
- 3 wastafels
- een grote toog met vestiaire en bergruimte op maat gemaakt
- onthaal

Er is ook een polyvalente kelder in 2 delen met badkamer en bureau's.

De zaak bevat:
- muziekinstallatie
- wifi
- logo
- 2 vestiaires

De kitchenette is uitgerust met frigo, microgolfoven, senseo.

De huurprijs is zeer redelijk.


Prijs : Fonds 95 000 € Koppel zal de overbrenging verzekeren gedurende 3-4 weken+zal een bedankingsavond organiseren voor de klanten die gepresenteerd moeten worden aan overnemer

Gereputeerd gemengd kapsalon over te nemen in Waals-Brabant Waals Brabant n°1 Gereputeerd gemengd kapsalon over te nemen in Waals-Brabant Waals Brabant n°2 Gereputeerd gemengd kapsalon over te nemen in Waals-Brabant Waals Brabant n°3

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL