Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Gereputeerd boetiek van artisanale producten over te nemen in Brussel

Gereputeerd boetiek van artisanale producten over te nemen in Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118901
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Brood en banketbakkerijen, snoepwaren, chocolade


Na een brood- en banketactiviteit van 15 jaar werd een volledig doelgerichte herstructuratie uitgevoerd die talrijke pleziertjes bezorgt aan de klanten en aan de bazin.

De oppervlakte van 40m² werd nieuw modern ingericht.

De zaak bevat:
- gekoelde toog
- kassa
- snijmachine voor brood
- kitchenette met afzuigkap
- fornuis
- frigo's/diepvriezers
- esthetische en functionele rekken
- opslag
- wc
- led verlichting

De huur is redelijk.

De zaak biedt traceerbare en kwaliteitsvolle producten aan: brood, banket, koffiekoeken, chocolade, sterke dranken, wijn, champagne.


Prijs : 38 000 € voor 100% van de aandelen Mogelijke overname van handelsfonds. Opvolging met overbrenging van klanten en leveranciers gedurende 2-3 weken.Overlating wegens verhuis.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL