Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Gerenommeerde traiteur - Aziatische specialiteiten over te nemen in Brussel

Gerenommeerde traiteur - Aziatische specialiteiten over te nemen in Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°119639
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Beenhouwerij, vis, kip, traiteur, delicatessen


Twee co-managers hebben hun zaak gevestigd aan een hoofd- en handelsweg. 120m² nieuw en perfect uitgerust.

Groot cliënteel (± 6000) waaronder gezinnen, bedrijven uit de Industriezone, bekende sportclubs, diverse instellingen.

Trouwe klanten dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de ingrediënten, de bereiding alsook het uitgebreid aanbod en de communicatie.

Voortdurend marktonderzoek. Afneembare toonbank in twee delen, frigo met glazen deur, saladette, rijstwasmachine, rijstmattenmachine, rijstmixer, 3 koelkasten, 2 koeltafels, 2 vriezers, 2 rijstkokers, 2 motorscooters, 1 auto voor leveringen, mogelijkheid tot bestelwagen

LED-verlichting. Efficiënte website. Flyers 30.000 exemplaren. Facebook & Instagram. Bestaand video en alarmsysteem te heractiveren.

Overgang en opvolging verzekerd gedurende 3-4 weken met uitwerking van het plan om de diensten en de reeds belangrijke omzet te vergroten.

Zeer redelijke huurprijs.


Prijs : 165 000 € voor 100% van de aandelen Met een vrijgemaakt kapitaal van 20.000 €

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL