Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Gekend schoonheidssalon en medisch pedicuur over te nemen in Brussel

Gekend schoonheidssalon en medisch pedicuur over te nemen in Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118984
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Welzijn


Deze uitstekende zaak bestaande sinds 25 jaar is strategisch gelegen in het centrum naast de ingang Louisa.

De oppervlakte van 80m² op 1ste verdiep bevat een groot onthaalbureau, zorgkabinet volledig uitgerust, badkamer en toilet, opslagruimte met wasmachine, uitgeruste kitchenette, terras communicerend met tuin.

Het vast en trouw cliënteel bestaat vooral uit dames (250 in klantenbestand).

De huur is zeer redelijk.

Leveranciers van prestige en exclusieve producten: ERDIS en Lidia DAINOW van Zwitserland.


Prijs : Fonds 28 000 € Overbrenging van beheer voorzien gedurende 3-5 weken (overeen te komen). Overlating wegens vertrek naar pensioen en vertrek naar buitenland.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL