Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Frituurzaak met mogelijkheid tot consumptie ter plaatse over te nemen gelegen Vlaams-Brabant- Brussel

Frituurzaak met mogelijkheid tot consumptie ter plaatse over te nemen gelegen Vlaams-Brabant- Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109930
Regio : Locatie niet gespecificeerd
Sector : Broodjeszaak, frituur, snack


Deze zaak is gelegen langs de drukste verbindingsweg rond Brussel. Er zijn veel passanten maar ook heel veel vaste klanten.

Het is mooi en netjes ingericht. Er is een mooie koeltoog voor een overzichtelijk aanbod van snacks. De grote professionele ingerichte keuken is in inox en bevat een diepvriescel.

De totale oppervlakte bedraagt meer dan 200 m².
Er zijn parkeermogelijkheden.

De toegang langs de achterzijde is voor leveringen.

De frituur is goed georganiseerd met als gevolg stijgende omzet.

De huurprijs bedraagt 1000 €.

Overlating wegens dubbele activiteit.


Prijs : Optie 1: Aankoop handelsfonds voor 110.000 € + 1000 € huur Optie 2: Geleidelijke overname met huur voor handelsfonds aan 1500 € per maand + huur pand 1000 €

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Locatie niet gespecificeerd

FR
NL