Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector



  • Te koop Apotheek

Te koop Apotheek


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°150054
Regio : Antwerpen
Sector : Onderneming, KMO, MKB


Met meer dan 70 jaar ervaring is het bedrijf een gevestigde naam in de regio.

Het heeft een solide reputatie opgebouwd en geniet van een trouw cliënteel
dat vertrouwen heeft in de diensten of producten die worden aangeboden.

Stabiele omzet en groeipotentieel: Het bedrijf heeft een stabiele omzet met jaarlijkse groei,
wat wijst op een gezonde en duurzame bedrijfsvoering.

Bovendien is er potentieel voor verdere groei dankzij de ontwikkeling
van een nieuwe woonwijk in de directe omgeving, wat nieuwe klanten en kansen kan opleveren.

Uitbreidingsmogelijkheden: De bestaande handelsruimte kan worden uitgebreid,
waardoor er ruimte is voor verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf.

Mogelijkheid tot begeleiding bij overname: Bij de overname van het bedrijf kan er begeleiding worden geboden, wat kan helpen bij een soepele overgang en het behoud van de bedrijfscontinuïteit.

Volledig pand beschikbaar: Het volledige pand waarin het bedrijf is gevestigd, kan worden aangekocht, wat stabiliteit en controle biedt over de zakelijke activiteiten en de toekomstige ontwikkeling ervan.

Verkoop wegens pensionering: De reden voor verkoop is pensionering, wat betekent dat het bedrijf klaar is voor een nieuwe eigenaar om het stokje over te nemen en het bedrijf voort te zetten met mogelijkheden voor vernieuwing Onderhandelbare overnameprijs: De overnameprijs is bespreekbaar, waardoor er ruimte is voor onderhandelingen en het vinden van een overeenkomst die voor beide partijen gunstig is.

De combinatie van een lange staat van dienst, stabiele omzet, groeipotentieel en uitbreidingsmogelijkheden, samen met de beschikbaarheid van begeleiding bij de overname en een onderhandelbare prijs, maakt dit bedrijf een aantrekkelijke kans voor potentiële investeerders.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :



Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Antwerpen

FR
NL