Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • DELICATESSENZAAK MET HUISBEREIDE ITALIAANSE GERECHTEN

Uitgebreide Delicatessenzaak met als extra specialiteit huisbereide Italiaanse gerechten in de streek Beringen-Paal Limburg


Verwijzing n°109739
Regio : Limburg
Sector : Beenhouwerij, vis, kip, traiteur, delicatessen


Een goed in het centrum gelegen winkel met andere winkels in de buurt. Ruime parkeermogelijkheden. Winkel ingericht als delicatessenspeciaalzaak (nu Italiaanse delicatessen). Gekende en succesvolle zaak (alternatieve uitbating mogelijk). Volledig ingerichte keuken, snijmachines, oven, koelruimte, koeltoog enz.. Zeer gezellig interieur. Nu kwaliteitsvol en trouw cliënteel. Huidig eigenaar ter beschikking voor assistentie tijdens overname, periode te bepalen.


Prijs : Fonds 67 500 € Prijs onderhandelbaar Huur pand: 865,00 €/maand

Uitgebreide Delicatessenzaak met als extra specialiteit huisbereide Italiaanse gerechten in de streek Beringen-Paal Limburg Limburg n°1 Uitgebreide Delicatessenzaak met als extra specialiteit huisbereide Italiaanse gerechten in de streek Beringen-Paal Limburg Limburg n°2

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Limburg

FR
NL