Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • TRADITIONEEL KAPSALON

Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118410
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Kapper


Deze zaak bestaat sinds meer dan 50 jaar en is gelegen in een hoekpand. De zaak heeft een trouw cliënteel bestaande uit meerdere generaties van dames uit een betere welgestelde wijk. Momenteel is het een kapsalon voor dames maar kan uitgebreid worden tot een kapsalon voor dames, heren en kinderen.

De oppervlakte van 90 m² is samengesteld uit:
- een inkom
- een toonbank
- 3 wasbekken
- een kitchenette (kan ook als voorraadkamer)

Er is de mogelijkheid om extra diensten aan te bieden zoals manicure en medische pedicure. De zaak heeft een zeer mooi logo op de gevel. Overlating door familiale reden en zakelijke herstructurering.


Prijs : Fonds 26 000 € Overlating is gepland voor oktober 2018. Mogelijkheid tot aankoop gebouw.

Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°1 Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°2 Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°3 Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°4 Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°5 Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°6 Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°7 Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°8 Traditioneel kapsalon over te nemen te Brussel Brussel Hoofdstad n°9

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL