Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel

Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118609
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Restauratie


Deze familiezaak bestaande sinds meer dan 25 jaar is perfect gelegen in een winkelstraat dichtbij de Ring.

Het restaurant bestaat uit:
- een zaal met 26 zitplaatsen
- een terras met 18 zitplaatsen
- een volledig uitgeruste keuken met reserve
- 6 frigos
- airco

Achteraan is er een feestzaal met bar toog en nodige uitrusting.

Op het verdiep is er een grote living, badkamer en kamer.

De huur is zeer redelijk gezien het geheel en de ligging.

De naam van zaak is zeer gereputeerd in de gemeente.

Ze hebben een eigen website.

Het koppel is beschikbaar voor de overlating van de recepten, cliënteel en leveranciers.

Overlating wegens familiale reden.


Prijs : 69 000 € voor 100% van de aandelen

Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°1 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°2 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°3 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°4 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°5 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°6 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°7 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°8 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°9 Restaurant, woonst en receptiezaal over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°10

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL