Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens

Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109867
Regio : Oost-Vlaanderen
Sector : Restauratie


Deze goed draaiende pasta take away is gelegen in een druk handelscentrum.

Alles werd recent vernieuwd.

Er is zowel een eetbar als take away.

De omzet bedraagt 60.000 €.

De maandelijkse huur bedraagt 750 €.

Weg wegens familiale omstandigheden.


Prijs : Fonds 27 000 €

Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens Oost-Vlaanderen n°1 Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens Oost-Vlaanderen n°2 Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens Oost-Vlaanderen n°3 Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens Oost-Vlaanderen n°4 Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens Oost-Vlaanderen n°5 Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens Oost-Vlaanderen n°6 Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens Oost-Vlaanderen n°7 Pasta take away over te nemen in Oost-Vlaanderen, Nederlandse grens Oost-Vlaanderen n°8

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Oost-vlaanderen

FR
NL