Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • TRAITEUR DELICATESSEN

Over te nemen traiteur-delicatessenzaak gelegen op as Brussel-Antwerpen


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109721
Regio : Vlaams Brabant
Sector : Beenhouwerij, vis, kip, traiteur, delicatessen


Deze zaak is goed gelegen langs een gekende verbindingsweg. Hun klanten zijn voornamelijk industrie en grote kmo's. Er is ook een vast en gegoed cliënteel in de streek. Kwaliteit staat hoog in de vaandel.

De goeddraaiende moderne winkel van ongeveer 100 m² is mooi en groot. De zaak heeft ook een open keuken voor het maken van meeneemgerechten en leveringen voor recepties, lunches voor bedrijven enz... De zaak biedt een ruim en kwalitatief assortiment aan delicatessen.

De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 340.000 €.


Prijs : Fonds 175 000 €

Over te nemen traiteur-delicatessenzaak gelegen op as Brussel-Antwerpen Vlaams Brabant n°1 Over te nemen traiteur-delicatessenzaak gelegen op as Brussel-Antwerpen Vlaams Brabant n°2 Over te nemen traiteur-delicatessenzaak gelegen op as Brussel-Antwerpen Vlaams Brabant n°3 Over te nemen traiteur-delicatessenzaak gelegen op as Brussel-Antwerpen Vlaams Brabant n°4 Over te nemen traiteur-delicatessenzaak gelegen op as Brussel-Antwerpen Vlaams Brabant n°5

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Vlaams brabant

FR
NL