Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad

Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118878
Regio : Provincie Luik
Sector : Restauratie


Deze restaurant - pizzeria is gelegen in een winkelstraat met voorbijgangers dichtbij een ziekenhuis en spectakelzaal. De zaak is gelegen dichtbij het centrum waar men makkelijk kan parkeren. Het is een topligging.

Mogelijkheid om totale kaart mee te nemen.

De overname bestaat uit:
- Houtoven en elektrische oven
- Moderne meubels
- Gezellige zaal
- Volledig uitgeruste keuken

De zaak is modern ingericht.

Personeel: kok, flexijob, bediende in zaal en baas.

De maandelijkse huur bedraagt 900 € + kosten.


Prijs : Fonds 50 000 €

Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad Provincie Luik n°1 Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad Provincie Luik n°2 Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad Provincie Luik n°3 Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad Provincie Luik n°4 Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad Provincie Luik n°5 Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad Provincie Luik n°6 Over te nemen: restaurant - pizzeria ter plaatse of om mee te nemen in provincie Luik, in centrum stad Provincie Luik n°7

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Provincie luik

FR
NL