Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Over te nemen: meer dan een gewoon broodjeshuis te omgeving Sint-Truiden

Over te nemen: meer dan een gewoon broodjeshuis te omgeving Sint-Truiden


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°110144
Regio : Limburg
Sector : Broodjeszaak, frituur, snack


Een behoorlijk groot pand met verbruikzaal van 75m2, design koeltoog, meer als voldoende zitplaatsen, frisse aankleding. ruime keuken volledig in inox, ovens, vuren, werktafels, enz…. ruime stockruimte met zeer grote koelcel en diepvries.

Alles zeer goed onderhouden. Deze zaak is instapklaar. Relatief lage huur. Zeer goede omzetcijfers, verkoop in de zaak; babyborrels, bedrijven die komen ophalen, recepties, in zonnige dagen bijkomend ijssalon.

Zaak wordt nu gerund door twee personen, maar heeft gezien zijn ligging langs belangrijke baan nog heel veel bijkomend potentieel.

Wegens pensionering zaakvoerster.


Prijs : Fonds 130 000 € Eenpersoonszaak: Overname van de volledige installatie + huur

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Limburg

FR
NL