Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • KAPPERSZAAK DAMES-HEREN

Kapperszaak dames-heren te koop met appartement in de regio Deurne-Antwerpen


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109747
Regio : Antwerpen
Sector : Kapper


Sinds 30 jaar behoort deze zeer gekende en goed draaiende kapperszaak tot de betere klasse en is zeer discreet. Het kapsalon is makkelijk bereikbaar met auto, tram, enz... De zaak is goed gelegen met verbinding naar Schoten, S'Gravenwezel, enz...

De zaak is mooi en modern ingericht met oog voor detail en afwerking. Er zijn meerdere uitbreidingsmogelijkheden zoals beauty en make-up, nagelstudio. De zaak heeft geen personeel.

Een begeleiding met een overeen te komen periode is voorzien bij overname.


Prijs : In volledige eigendom 425 000 €

Kapperszaak dames-heren te koop met appartement in de regio Deurne-Antwerpen Antwerpen n°1 Kapperszaak dames-heren te koop met appartement in de regio Deurne-Antwerpen Antwerpen n°2

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Antwerpen

FR
NL