Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Geschenkenwinkel en design decoratie over te nemen in Mont-sur-Marchienne

Geschenkenwinkel en design decoratie over te nemen in Mont-sur-Marchienne


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118814
Regio : Henegouwen
Sector : Inrichting, huis, winkel, meubelen


Uniek in groot Charleroi,deze winkel biedt u een ruim aanbod van +120 merken.

Deze originele zaak trekt een gevarieerd en trouw cliënteel aan in een straal van +-50km en heeft 5500 followers op FB.

Gebouw werd vergroot en vernieuwd. Het bevat een handelsoppervlakte van 90m², een kleine keuken, een toilet en volledige onderkelderd. Er is ook een tuin en de zaak is beveiligd met alarm.

Meerdere exclusiviteiten bij enkele leveranciers.

Ideaal gelegen op drukke verkeersas+makkelijk parkeren. Ideaal voor één persoon.

Omzet +- 135.000 €. Personeel: 1 + (1x 2 dagen per week).

Huur +- 1400 €


Prijs : Fonds 70 000 € stock inbegrepen (+- 20.000 €) maar zonder verplichting om die over te nemen. Handelspand kan ook voor andere activiteiten gebruikt worden.

Geschenkenwinkel en design decoratie over te nemen in Mont-sur-Marchienne Henegouwen n°1 Geschenkenwinkel en design decoratie over te nemen in Mont-sur-Marchienne Henegouwen n°2 Geschenkenwinkel en design decoratie over te nemen in Mont-sur-Marchienne Henegouwen n°3 Geschenkenwinkel en design decoratie over te nemen in Mont-sur-Marchienne Henegouwen n°4

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Henegouwen

FR
NL