Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • GEMENGD KAPSALON

Gemengd kapsalon te koop te Aalst


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°109698
Regio : Oost-Vlaanderen
Sector : Wellness, kapper, fitness, body


Dit kapsalon bestaande sinds 20 jaar biedt diensten aan zowel dames, heren en kinderen. De zaak is gelegen in het centrum en beschikt over een vast cliënteel.

De oppervlakte van 20 m² is uitgerust met 3 kaptafels en 2 wastafels. Alle materialen en apparatuur zijn in goede conditie.


Prijs : Fonds 60 000 € Gebouw 200 000 € Prijs handelsfonds bespreekbaar.

Gemengd kapsalon te koop te Aalst Oost-Vlaanderen n°1 Gemengd kapsalon te koop te Aalst Oost-Vlaanderen n°2 Gemengd kapsalon te koop te Aalst Oost-Vlaanderen n°3 Gemengd kapsalon te koop te Aalst Oost-Vlaanderen n°4 Gemengd kapsalon te koop te Aalst Oost-Vlaanderen n°5 Gemengd kapsalon te koop te Aalst Oost-Vlaanderen n°6 Gemengd kapsalon te koop te Aalst Oost-Vlaanderen n°7

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Oost-vlaanderen

FR
NL