Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Gekend bloemenzaak - handelspand over te nemen in Brussel

Gekend bloemenzaak - handelspand over te nemen in Brussel


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118616
Regio : Brussel Hoofdstad
Sector : Bloemenzaak, tuin, dierenspeciaalzaak


Dit bloemenboetiek bestaande sinds 2012 is gelegen in de galerij waar de eerste Carrefour in België is gevestigd. De winkel heeft geen concurrentie. Er zijn 2 miljoen voorbijgangers per jaar.

Deze eerste Carrefour in België is gevestigd in een zeer groot en gekend winkelcentrum met:
Brico, Leonidas, Club, Pronti, Auto 5, Lunch Garden (20ste van de 70 in België), Proximus, Pearl, Yves Rocher, ING, Burger King, juwelier, horloges, elektronische sigaret, sandwicherie, brasserie, Carpet Right, reisagentschap, Pizza Hut, enz.

De BURGER KING is ook de nummer 1 van heel België. Ze hebben onlangs grote werken gedaan na de overname van de Quick.

De zaak met oppervlakte van 45 m² is helemaal uitgerust met:
- toog
- rekken
- koude kamer
- informatica en burotica
- elektrische luiken
- terras in 3 delen
- Berlingo auto

De website is efficiënt en heeft goede referenties in het Frans en in het Engels. De website brengt heel veel stabiele, trouwe cosmopolitische klanten op.

Er is uitbreiding mogelijk van activiteiten en diensten.

De omzet is steeds stijgend.

De BVBA heeft geen schulden.

Deze zaak kan ook overgenomen worden onder de vorm van 'sleutelgeld' (indien de activiteit wordt toegelaten door de verhuurder). Het is ideaal voor een franchise of een kledingsboetiek voor vrouwen of kinderen, enz.


Prijs : 83 000 € voor 100% van de aandelen Overlating wegens gezondheid.Opleiding en opvolging gedurende overlating van 3-6 maanden.

Gekend bloemenzaak - handelspand over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°1 Gekend bloemenzaak - handelspand over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°2 Gekend bloemenzaak - handelspand over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°3 Gekend bloemenzaak - handelspand over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°4 Gekend bloemenzaak - handelspand over te nemen in Brussel Brussel Hoofdstad n°5

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Brussel hoofdstad

FR
NL