Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Over te nemen in de Kempen: Fietsenhandel gespecialiseerd in elektrische fietsen, fietsen en scooters zowel elektrisch als benzine

Over te nemen in de Kempen: Fietsenhandel gespecialiseerd in elektrische fietsen, fietsen en scooters zowel elektrisch als benzine


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°150643
Regio : Antwerpen
Sector : Transport, logistiek, auto


Winkel ter overname gevestigd in de zuiderkempen.

Ruim en trouw cliënteel zowel particulieren als zelfstandigen.
Partner van meerdere leasingmaatschappijen.
Gezonde reputatie en resultaten.

Mooi en ruim ingericht winkelpand met aanhorige werkplaats en voldoende parking.
Totale oppervlakte van het pand +/- 800 m² aan een zeer lage huurprijs!
Voldoende uitbreidingsmogelijkheden.
Startensklaar! Deur openen en van de eerste dag centen verdienen!

Overname omvat : Een geoliede verkoopmachine. De volledige winkel en werkplaatsinrichting. Website en reclamecampagnes. Overname van het huurcontract met koopoptie. Voor de bestaande stock is een bedrag van 60.000€ inbegrepen in de overnameprijs maar de exacte waarde zal bepaald worden na opmaak inventaris.

Zaakvoerder present om opleidingsperiode te voorzien indien gewenst.


Prijs : Fonds 120 000 €

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Antwerpen

FR
NL