Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Commerciële pand over te nemen Charleroi

Commerciële pand over te nemen Charleroi


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118567
Regio : Henegouwen
Sector : Commerciële handelspanden & drempels


Dit commercieel pand is ideaal gelegen op Boulevard Joseph Tirou op 100 meter van het nieuwe shopping centrum Rive Gauche.

Over te nemen met of zonder handelsfonds (momenteel brocante).

Het pand beschikt over 5 uitstalramen waaronder 3 die weergeven op de ingang van het shoppingcentrum, een verdiep en een kelder.

De huur is laag gezien de locatie en grote ruimte

De overname van de stock of handelsfonds zijn bespreekbaar.

De oppervlakte van het gelijkvloers bedraagt ongeveer 117 m².
Uitstalraam heeft oppervlakte van 100 m²

De omzet bedraagt ongeveer €100.000.


Prijs : Fonds 45 000 €

Commerciële pand over te nemen Charleroi Henegouwen n°1 Commerciële pand over te nemen Charleroi Henegouwen n°2 Commerciële pand over te nemen Charleroi Henegouwen n°3 Commerciële pand over te nemen Charleroi Henegouwen n°4 Commerciële pand over te nemen Charleroi Henegouwen n°5 Commerciële pand over te nemen Charleroi Henegouwen n°6 Commerciële pand over te nemen Charleroi Henegouwen n°7

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Henegouwen

FR
NL