Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Binnenspeeltuin over te nemen in Waals-Brabant

Binnenspeeltuin over te nemen in Waals-Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118994
Regio : Waals Brabant
Sector : Sport en hobby's


Uitstekende familiale zaak sinds 2011 in winkelstraat zonder concurrentie.+-670m² recente bouw+zeer stevig.

Onthaal,receptie met toog op maat gemaakt,professionele keuken voor kleine restauratie,4zalen voor verjaardag voor 8-12 kinderen waarvan 2 verbonden,cafetaria 130m²,wc,opslag,trampoline,glijbaan,springkasteel,andere installaties VINCOTTE+PLAYMAART.

Led,luchtverhitter,Video TS 7 cameras.

Makkelijk parkeren.Zeer goed beheerd+onderhouden.
Trouw personeel+professionele studenten.

Minimum kosten.


Prijs : Fonds 250 000 € Zeer redelijke huur gezien comfort en sleutelgeld.Overbrenging van kennissen van beheer verzekerd gedurende 4-6 weken.Overlating wegens gezondheid en familiale reden.

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL