Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • Beroemde artisanale chocolaterie over te nemen in Waals-Brabant

Beroemde artisanale chocolaterie over te nemen in Waals-Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118629
Regio : Waals Brabant
Sector : Brood en banketbakkerijen, snoepwaren, chocolade


Deze uitstekende familiale zaak is gelegen op een belangrijk kruispunt waar men makkelijk kan parkeren.

De oppervlakte van ongeveer 36m² bestaat uit een boetiek, een open atelier en ruimte voor spoelbak.

De Maître chocolatier heeft een rijkdom aan smaken gecreërd met paletten van 32 soorten pralines en 18 soorten tabletten.

De zaak heeft een kosmopolitisch, trouw en vast cliënteel met schriftelijke erkenning van het secretariaat van Koninging Mathilde.

De kwaliteitsvolle grondstoffen zijn afkomstig van de andere kant van de wereld.

Het nieuw volledig uitgerust atelier is uitgerust met:
- machine voor tempereren
- overtrekmachine
- turbomengers CHOCOLAT WORLD
- italiaans ijsmachine
- warmtekast


Prijs : Fonds 115 000 € Overbrenging kennissen,productierecepten en opvolging gedurende 4-6 weken voor vertrek naar Canada.Zeer redelijke huur.Website,logo,FB,Instagram&+1000 volgens&levering aan abonnees

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL