Vragen? Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak!

Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen?
De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux!

MEER INFORMATIE

DOORZOEK ONS AANBOD


Regio


Vrij zoeken
Sector  • ARTISANALE 100 JAAR OUDE BROOD EN BANKETBAKKERIJ

Artisanale brood- en banketbakkerij over te nemen in Waals Brabant


Bel ons
02 761 12 70

Verwijzing n°118346
Regio : Waals Brabant
Sector : Brood en banketbakkerijen, snoepwaren, chocolade


Sinds 1909 heeft deze familiezaak een uitstekende reputatie en trouw cliënteel.

De oppervlakte van ongeveer 300 m² is volledig ingericht en bestaat uit een garage, een werkruimte, een berging, een ruimte voor frigo-diepvriezer, een bureau en een volledig heringerichte en gemoderniseerde winkel. De bakkerij is beveiligd met video en alarm. Het personeel die beschikbaar is, is gekwalificeerd en betrouwbaar. Er is veel uitbreidingspotentieel.

De huur van 3000 € is voor de 2 gedeeltes. Een opvolging is voorzien voor max. 3 maanden. Overname wegens familiale reden.


Prijs : Fonds 285 000 €

Artisanale brood- en banketbakkerij over te nemen in Waals Brabant Waals Brabant n°1 Artisanale brood- en banketbakkerij over te nemen in Waals Brabant Waals Brabant n°2

Wenst u meer informatie over deze opportuniteit? Gelieve dan dit formulier in te vullen :Ik bevestig kennis genomen te hebben van de verbintenis van vertrouwelijkheid.

Door deze aanvraag verbind ik, de Aanvrager, mij ertoe onderstaande verbintenis tot vertrouwelijkheid na te leven. Ik bevesting dat de documenten die de NV Business Acquisition Media mij ter beschikking zal stellen, vertrouwelijk zijn en verbind mij ertoe deze documenten uitsluitend te gebruiken voor het doel dat door beide partijen uitdrukkelijk overeengekomen is. Ik verbind mij ertoe deze documenten niet te kopiëren of de inhoud ervan niet aan derden bekend te maken en ze niet bij te houden indien ik geen verdere belangstelling heb voor de zaak. In geval van inbreuk op deze verbintenis zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden en kan de betaling van een schadevergoeding geëist worden. Ik neem nota dat de NV Business Acquisition Media, te goeder trouw is maar de juistheid en volledigheid van de documenten niet kan waarborgen. Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien.

* verplichte velden

Waals brabant

FR
NL